Private-label kledinglijn

B2B-textielspecialist De Arend

Importeur en producent van nachtmode,
ondergoed, bovenkleding en badjassen.

De Arend Textiel heeft al ruim 25 jaar ervaring in modehandel: wij verzorgen de productie en levering van kwaliteitskleding ter promotie van uw bedrijf of merk of om door te verkopen onder uw eigen kledinglabel.

‘Al meer dan een kwart eeuw ligt ons hart bij de textielbranche’

Productie van kledingitems voor B2B

De Arend is leverancier van nationale en internationale ondernemingen en detailhandel. 

PRIVATE LABEL

PROMOTIONELE KLEDING

BEDRIJFSKLEDING

Door jarenlang midden in de modebusiness te staan, spreken we uit ervaring: dé succesformule voor een eigen merk is door de consument actuele kleding van solide kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Zeker in de items die kleding-importeur De Arend het meest laat produceren, zoals ondermode, nachtgoed, bovenkleding en badjassen zijn in een goede pasvorm en prettige stof essentieel. Een T-shirt of boxershort zijn basic items die gewoon goed horen te zitten, punt.

Wij staan vierkant achter al onze producten, en we leveren pas uit als we samen tevreden zijn. En uiteraard nemen we uw eventuele feedback mee om in de toekomst een nóg beter product te verzorgen.

Milieu, duurzaamheid en arbeidsomstandigheden hebben onze aandacht bij de productie. In dit opzicht werken we ook met de meest betrouwbare partners.

badjassen man vrouw kind textiel

‘Een goede prijs/kwaliteit-verhouding: een belangrijke basis voor uw eigen kledinglijn’

Waarom de Arend Textiel?

Betrouwbare productieketen

Door onze jarenlange samenwerking met vaste kledingfabrikanten in onder meer Zuid-Europa en Azië, is een snelle en continue levering van het textiel mogelijk. Door onze goede samenwerking met deze textielfabrieken, kunnen wij prima uit de voeten met zowel kleine als grote bestellingen.

 

over de arend textel textiel en kleding
textiel import private label

Waarom de Arend Textiel?

Kleding-importeur in midden-Nederland

Wij leveren kwaliteitsproducten, maar het is natuurlijk het fijnst om dat zelf te kunnen beoordelen. Wij nodigen u daarom graag uit in onze showroom in Soest.

Veel van onze textielproducten hebben we op voorraad, zodat u het materiaal, de pasvorm, kleur en kwaliteit van onze stoffen zelf kunt ervaren en we alle mogelijkheden op het gebied van customizing per kledingitem kunnen bespreken, met alle textielbasics bij de hand.

BLIJF OP DE HOOGTE

nieuwsbrief

VOLG ONS SOCIAL MEDIA

SOCIAL MEDIA